PMU Behandelingen

Bij Ombre Beauty by Akira, onder de deskundige leiding van Akira Nitsche, een gerenommeerde PMU-master, bieden we een uitgebreid scala aan permanente make-up (PMU) behandelingen aan. Ons doel is om elke cliënt te voorzien van de hoogste kwaliteit in PMU, gebruikmakend van de nieuwste technieken en materialen om prachtige, natuurlijk ogende resultaten te leveren. Hieronder vind je een overzicht van de PMU-behandelingen die Akira aanbiedt:

PMU Wenkbrauwen: Onze PMU wenkbrauwbehandeling is perfect voor iedereen die droomt van vollere, goed gedefinieerde wenkbrauwen die elke dag perfect in vorm PMU laser zijn. Of je nu kiest voor microblading, ombre wenkbrauwen, of een combinatie van technieken, Akira creëert een op maat gemaakt ontwerp dat je natuurlijke schoonheid versterkt.

PMU Lippen: Met onze PMU lippen behandeling kun je genieten van prachtig gedefinieerde lippen met een kleur die perfect bij je past. Deze behandeling is ideaal voor het corrigeren van asymmetrie, het toevoegen van volume, of simpelweg het versterken van de natuurlijke kleur van je lippen voor een altijd verzorgde look.

PMU Eyeliner: Een PMU eyeliner behandeling bij Ombre Beauty by Akira zorgt voor een blijvende definitie rond de ogen, waardoor je ogen groter lijken en je wimpers voller. Kies voor een subtiele lijn die je natuurlijke oogvorm benadrukt of ga voor een meer dramatische look; Akira past de behandeling volledig aan jouw wensen aan.

PMU Verwijderen: Soms voldoet oude of ongewenste PMU niet meer aan je huidige esthetische voorkeuren. Akira biedt een gespecialiseerde service voor het veilig en effectief verwijderen van PMU, zonder gebruik van laser. Deze behandeling is ideaal voor iedereen die een frisse start wil maken of correcties wil aanbrengen aan eerder uitgevoerde PMU.

Bij Ombre Beauty by Akira staat kwaliteit voorop. We gebruiken enkel de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat elke behandeling voldoet aan onze hoge standaarden. Akira Nitsche, met haar jarenlange ervaring en artistieke benadering, zorgt ervoor dat elke cliënt de salon verlaat met een look die niet alleen prachtig is, maar ook hun unieke schoonheid en persoonlijkheid weerspiegelt.